Skip to content
Open mobile menu

Cum alegi structura potrivita casei tale

Casa modulara lemn

Casele modulare realizate din panouri in sistem interlocking reprezinta una dintre cele mai ecologice si viabile optiuni pentru cei in cautarea unei locuinte durabile. Aceasta metoda de constructie nu doar ca minimizeaza impactul asupra mediului, dar promoveaza si un mediu interior sanatos. De exemplu, vopseaua aplicata pe panourile din lemn utilizeaza coloranti alimentari, reducand astfel substantial riscul impactului negativ asupra sanatatii.

Casa modulara – panouri SIP

Casele modulare realizate din panouri SIP Plus sunt constructii moderne care se evidentiaza prin elemente arhitecturale interesante, ce atrag toate privirile. Acestea sunt ideale pentru a fi utilizate in scopuri diverse, precum case de vacanta, resedinte permanente sau oportunitati de business.

Casa modulara – metal greu

Constructiile realizate din containere au fost folosite, initial, in parcurile de camping, pe santier sau pentru cazare temporara in zonele calamitate. Numele tehnic este de „case modulare cu structura metalica”. Acestea erau initial construite din containere maritime, iesite din uz si reprezentau o solutie potrivita si rapida pentru asemenea activitati.

Casa modulara – metal usor

Este considerat a fi cel mai adaptabil sistem constructiv, inovativ, ce se poate personaliza in functie de nevoile si dorintele fiecarui client. Structura metalica usoara din otel zincat S350 permite realizarea atat a unor proiecte industriale, cat si a unor proiecte rezidentiale, iar timpul de productie si montaj este de regula de cateva zile, in functie de amploarea proiectului.

Constructie conventionala

Fundatiile solide si structurile bine definite sunt punctele forte ale constructiei conventionale. Utilizarea atenta a materialelor precum betonul si caramizile asigura stabilitatea si o izolatie eficienta, oferind confort pe termen lung.

Daca apreciati calitatea si detaliile bine realizate, constructia conventionala este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Echipa noastra de experti va sta la dispozitie pentru a va ghida in fiecare etapa a acestui proces de creatie, astfel incat sa va puteti bucura de o casa construita cu mandrie si grija.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom