Skip to content
Open mobile menu

Manualul investitorului

Quantum Premium Modules Grup a lansat primul Manual de Business dedicat caselor modulare, cel mai complet si complex document de analiza a pietei cu si despre casele modulare.

Zonele cu potential turistic, precum Maramures, Bucovina, Transilvania, Delta Dunarii, Marginimea Sibiului sau plajele, precum cea de la Corbu, sunt unele dintre cele mai cautate locatii atat de catre turistii romani, cat si de cei strani.

Daca activezi in domeniul turismului si doresti sa iti extinzi business-ul sau esti la inceput de drum, venim in intampinarea ta cu cele mai bune oferte de case modulare.

Comparativ cu constructiile conventionale, casele modulare sunt rapide in productie, semnificativ mai ieftine, ecologice si se pot monta in zone unde infrastructura nu permite accesul masinilor de mare tonaj.

Conform cercetarilor de piata, timpul de constructie al unei case conventioanale poate dura undeva intre 12-24 de luni, pe cand o casa modulara poate fi functionala si poate genera venituri dupa aproximativ 2 luni.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom