Skip to content
Open mobile menu

Regulament de vizitare

ATENTIE! PROPRIETATE MONITORIZATA VIDEO 24/24H SI PROTEJATA DE AGENTI DE SECURITATE

(durata de stocare a inregistrarilor video este de 30 de zile si se realizeaza in interesul legitim al societatii)

 1. Showroomul Quantum Modules este o proprietate privata cu un regulament de ordine interioara pe care va rugam sa il respectati.
 2. Asigurati-va ca ati parcat autoturismul doar in zonele amenajate, numite Zona 1, Zona 2 și Zona 3, astfel incat sa nu blocati caile de acces.
 3. Vizitarea showroom-ului o puteti face doar respectand regulile si regulamentul de ordine interioara de vizitare, de luni pana sambata dupa cum urmeaza:
  Luni – Vineri in intervalul orar 10:00 – 18:00
  Sambata in intervalul orar 10:00 – 16:00.
  Duminica inchis.
 4. Accesul in showroom este permis doar in timpul orelor de program. In caz contrar, accesul este considerat o incalcare a proprietatii noastre private si se pedepseste conform legii.
 5. Vizitarea exponatelor si accesul in acestea se poate face doar daca sunteti insotit de un reprezentant Quantum Premium Modules Group. Copiii sub 14 ani pot vizita expozitia doar insotiti si supravegheati, spre a nu incalca prezentul regulament.
 6. Pentru deplasare in interiorul showroom-ului, urmati doar caile de acces si respectati semnalizarea interna de acces in incinta.
 7. La intrarea in imobilele aflate in constructie sau asamblare, va informam ca pot exista urmatoarele riscuri:
  – Scarile pot avea balustrade provizorii sau pe anumite portiuni pot lipsi (in perioada montarii balustradelor finale).
  – Urcarea si coborarea scarilor se va face pe partea opusa a balustradei.
  – Pe caile de acces se pot executa diverse lucrari de placari, finisaje, montat corpuri de iluminat, etc. Din acest motiv pot exista prelungitoare electrice, diverse materiale, scari, platforme, schele, etc.
 8. Pe durata vizitei nu va indepartati de reprezentantul Quantum Premium Modules Group care va insoteste si urmati indrumarile acestuia.
 9. Este interzisa orice interventie asupra imobilelor, atat la interior cat si la exterior. Va informam ca distrugerea sau degradarea bunurilor constituie infractiune de distrugere conform prevederilor art. 253 din Codul Penal, fiind pedepsita prin legislatia în vigoare.
 10. Accesul in imobilele aflate in curs de finisare/amenajare este strict interzis chiar daca sunteti insotit de reprezentantul Quantum Premium Modules Group.
 11. In situatii de urgenta, urmati instructiunile date de catre reprezentantul Quantum si urmati caile de evacuare spre locul de adunare.
 12. Pe tot parcursul vizitei in locatie, fiti atenti la semnalizarea de securitate.
 13. Ne rezervam dreptul de a incheia imediat orice fel de prezentare a modelelor expuse daca dumneavoastra în calitate de vizitator decideti sa nu respectati regulamentul de ordine interioara, regulile de vizitare si aveti un comportament neadecvat. Nu vom tolera atitudini violente sau insultatoare la adresa niciunuia dintre membrii personalului sau a vizitatorilor nostri.
 14. Accesul cu bauturi alcolice, tigari aprinse, animale de companie este strict interzis in cadrul showroomului.
 15. Nu ne asumam raspunderea pentru bunurile personale lasate nesupravegheate, pierdute, uitate etc. din incinta expoziției de case modulare.
 16. Nu ne asumam raspunderea pentru niciun prejudiciu direct sau indirect cauzat de vizitarea expozitiei de case modulare, precum dar fara a se limita la: accidentari, leziuni cauzate de accesul in expozitie sau de lucrarile de construire si amenajare din incinta.
 17. Utilizarea filmelor si a fotografiilor realizate in expozitie in scop profesional sau comercial, indiferent de natura lor sau de continut, este strict interzisa fara acordul nostru, constructiile si imaginile acestora fiind protejate de drepturile noastre de proprietate intelectuala.

ATENTIE: Accesul in imobile este conditionat de semnarea unei fise de vizionare, avand continutul prevazut in Regulament sau asa cum acesta va fi valabil la un anumit moment dat.

Elena-Popa-Departament-Comunicare-tel-0734.716.853mail-office@sudrezidential.ro_.jpg

Elena popa

Call Center

0729.572.570 vanzari@sudrezidential.ro

Program showroom

Luni – Vineri : 10:00 – 18:00
Sambata : 10:00 – 16:00
Duminica : Inchis


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom