Skip to content
Open mobile menu

Termeni si conditii

Va multumim ca ati accesat site-ul  www.quantummodules.ro. Prin utilizarea site-ului www.quantummodules.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.quantummodules.ro. Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

Procesul de achizitie a unui imobil este conditionata si de semnarea anumitor documente, precum dar fara a se limita la: contractul de rezervare, comanda de casa modulara, contractul de vanzare-cumparare pentru casele modulare si realizarea platii pretului integral sau plata unui avans in functie de conditiile stabilite pentru o anumita vanzare a unei case modulare.

Termeni

Suprafata utila: Suprafata utila publicata pe site este prezentata asa cum a fost furnizata de catre producatorii de case modulare si are la baza proiectele de arhitectura ale fiecarui proiect de casa modulara Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente care se pot datora mai multor factori: mici diferente datorate aplicarii de finisaje sau rigips, efectuarea de modificari arhitecturale, modificari ale modelelor sau liniilor de fabricatie etc, informatiile fiind prezentate cu titlu informativ, fara a fi angajante de orice natura.

Preturile si ofertele prezentate pe site sunt valabile numai in limita stocului disponibil, iar preturile finale de vanzare pot fi diferite de pretul de pe site, avand in vedere modificarile de preturi datorate preturilor materialelor de construire sau altor factori in afara controlului Quantum Premium Modules Group SRL ui sau Intermediarului. Pentru a afla stocul disponibil si pretul exact de vanzare este necesara contactarea operatorilor de Call Center sau contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, nu este posibila publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat. Preturile prezentate pe site-ul web nu reprezinta o oferta angajanta de vanzare.

Cele mai ieftine oferte: Mentiunea ,,cel mai ieftin” sau ,,cele mai ieftine” oferte se refera exclusiv la imobilele oferite spre vanzare pe site si nu reprezinta o sintagma universal valabila. Clasamentele si topuri oferite pe site pot contine anumite inadvertente care se datoreaza actualizarii frecvente si foarte rapida a datelor disponibile la un moment dat.

Pret promotional: Este un pret valabil pentru o anumita perioada de catre Quantum Premium Modules Group SRL  caselor modulare. In cazul in care termenul pentru pretul promotional nu este stabilit, acesta este valabil pana la momentul la care Quantum Premium Modules Group SRL  doreste revenirea la pretul de referinta de vanzare, fara a fi necesara o notificare prealabila. Pretul promotional este oferit doar in limita stocului disponibil si fara ca Quantum Premium Modules Group SRL  sa fie raspunzator in cazul in care acest pret nu este mentinut la data la care cumparatorul isi manifesta intentia de cumparare, daca acesta nu a realizat achizitia la momentul la care pretul promitional era disponibil. Pretul promitional este inferior pretului de referinta.

Clasa energetica prevazuta in Certificatul energetic pus la dispozitie pentru un anumit model de casa modulara este valabila doar pentru varianta de grosime a peretelui ce a fost analizata, zona climatica si in functie de pozitionarea casei si din aceste considerente clasa energetica poate suferi diferente in  raport cu certificatul energetic pus la dispozitie.

Certificarea verde ,,green homes” sau casele NzEB se refera doar la anumite tipuri si modele de case modulare care au primit aceasta certificare. Pentru informatii complete va rugam sa ne contactati.

Conditii

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.quantummodules.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

www.quantummodules.ro nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

www.quantummodules.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Quantum Premium Modules Group SRL isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

www.quantummodules.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.quantummodules.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri.

Prin urmare, www.quantummodules.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Cumparatorul intelege si accepta faptul ca Manualele de utilizare si instructiunile de intretinere sunt puse la dispozitie de catre producatorul fiecarui model de casa modulara si sunt oferite ca atare fara a garanta in vreun fel ca acestea sunt exhaustive sau complete si ca acopera toate etapele de montaj si intretinere.

Proiectele tehnice, inclusiv proiectele de arhitectura, de structura de rezistenta, planul de instalatii sunt puse la dispozitie, in functie de modelul de casa modulara. Nu garantam ca acestea sunt suficiente sau garanteaza in vreun fel obtinerea autorizatiei de construire, acolo unde este necesara, fiind oferite gratuit, dar fara vreo garantie explicita sau implicita cu privire la conformitatea cu regulamentele de urbanism de la locul situarii casei modulare. Va rugam verificati acest lucru cu un arhitect autorizat si cu departamentul de urbanism unde va fi montata case modulara sau prefabricata. Raspunderea pentru autorizarea unui anumit proiect apartine in exclusivitate Cumparatorului.

Quantum Premium Modules Group SRL nu va fi raspunzator pentru nicio pierdere sau dauna cauzata de montajul necorespunzator, sau nereusita in a stoca, utiliza sau altfel manipula piesele caselor modulare, conform recomandarilor sau in conformitate cu instructiunile furnizate de producator sau standardele din industrie. Quantum Premium Modules Group SRL nu va fi raspunzator fata de cumparator, fie contractual, delictual (inclusiv neglijenta) sau in alt mod pentru nicio pierdere de profit, pierdere de afaceri, diminuare a valorii sau epuizare a fondului de comert sau orice pierdere sau dauna indirecta, incidentala, speciala, exemplara, punitiva sau subsidiara. Raspunderea totala a Quantum Premium Modules Group SRL fata de cumparator cu privire la toate pierderile in legatura cu furnizarea produselor nu va depasi in niciun caz pretul produselor achizitionate in baza acestuia, daca acestea nu pot fi inlocuite sau reparate.

Garantii ale caselor modulare

Quantum Premium Modules Group SRL garantează că piesele caselor modulare sunt în concordanţă cu standardele de calitate în vigoare oferite de către producători.

Perioada de garanție a produselor vândute este egală cu perioada de garanție oferită de către producători pentru produsul respectiv asa cum aceasta este stabilita in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator/Producator.

Quantum Premium Modules Group SRL  nu este responsabil pentru si garantia exclude in mod specific toate defectele produsului care rezulta din: (a) cauze care rezulta din montajul necorespunzator al pieselor caselor modulare; (b) cauze care depasesc controlul Quantum Premium Modules Group SRL, inclusiv, fara limitare la, furt, vandalism sau alte daune malitioase, incendiu, inundatii, furtuna de vant, alte conditii meteo nefavorabile sau calamitati naturale, defectarea echipamentelor, caderile de tensiune, neindeplinirea obligatiilor de catre alti furnizori ai Cumparatorului sau neindeplinirea obligatiilor de catre alti furnizori propusi de Quantum Premium Modules Group SRL, Cumparatorului ; (c) utilizarea oricaror alte piese ale caselor modulare care nu sunt fabricate de catre acelasi producator sau comercializate de catre Vanzator; sau (d) neindeplinirea de catre cumparator a oricaror instructiuni de montaj sau documentatie referitoare la produs publicata de Quantum Premium Modules Group SRL sau predate cumparatorului de catre sau in numele Quantum Premium Modules Group SRL cu privire la piesele caselor modulare, inclusiv, fara limitare la, efectuarea pregatirii suprafetei terenului si a tratamentului preliminar pentru montajul casei modulare si montajul piesele caselor modulare, in conformitate cu respectivele instructiuni sau documentatia de specialitate a produsului. Quantum Premium Modules Group SRL nu garanteaza manopera sau conduita cumparatorului sau a oricarui contractant sau aplicator tert si Quantum Premium Modules Group SRL  nu va fi responsabil pentru daune la sau defectarea sau deteriorarea piesele caselor modulare care rezulta, direct sau indirect, din manopera defectuoasa in orice inspectie, aplicare (inclusiv pregatirea suprafetei), instalarea sau intretinerea piesele caselor modulare de catre cumparator, orice contractant sau aplicator tert sau orice alta persoana sau entitate. Orice reparatie sau incercare de reparatie a cumparatorului sau a agentilor sau reprezentantilor sau a oricarui tert va anula garantia, cu exceptia cazului in care aceasta reparatie este efectuata in conformitate cu instructiunile scrise ale lui Quantum Premium Modules Group SRL.

In cazul aparitiei unor defecte ale piesele caselor modulare, raspunderea Quantum Premium Modules Group SRL va fi limitata strict la inlocuirea pieselor caselor modulare.

Dupa expirarea perioadei de valabilitate a garantiei prevazuta in Certificatul de Garantie, Quantum Premium Modules Group SRL nu mai garanteaza produsul si cumparatorul este de acord ca nu poate obtine nicio inlocuire, despagubire pentru defect sau deteriorare, de la Quantum Premium Modules Group SRL dupa expirarea perioadei de valabilitate.

Cazuri de excludere a garantiei:

  • Utilizarea neconformă, intervenţiile de orice natură asupra finisajelor, instalaţiilor electrice sau sanitare anulează garanţia;
  • Nerespectarea si neasigurarea operatiunilor regulate de intretinere si mentenanta pentru si nerespectarea Manualului de montaj sau utilizare atrage excluderea garantiei;
  • Garantia Producatorului nu acopera defectele ce pot aparea din uzura normala;
  • Garantia Producatorului nu acopera pierderile sau deficientele care pot aparea din cauza unor fenomene naturale precum aparitia unor daunatori sau insecte, din nerespectarea conditiilor de umiditate sau neasigurarea unei temperaturi constante interioare de minim 15 grade C;
  • Garantia Producatorului nu acopera defectele care pot aparea ca urmare a unei pregatiri insuficiente a suprafetei de fundare si instalare, inclusiv cele privind asigurarea scurgerii apelor si altor fenomene naturale;

Proprietatea intelectuala

Intregul continut al site-ului www.quantummodules.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet:  www.quantummodules.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.
www.quantummodules.ro include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Datele de contact si identificare:

Quantum Premium Modules Group SRL este o persoană juridică română, cu sediul în Comuna Berceni, tarla 76, parcela 3701/3/2, Sp. com 1, etaj 1, Jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului Ilfov sub nr. J23/3427/03.06.2021, având CUI 44379012.

Data ultimei modificari: 04.11.2022.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom