Skip to content
Open mobile menu

Unul dintre principalele avantaje ale caselor modulare: eficienta energetica

Autor: Quantum Modules | Publicat la: august 29, 2023
Distribuie:

Cu siguranta iti doresti o casa care sa fie nu doar frumoasa si confortabila, ci si prietenoasa cu mediul inconjurator si cu bugetul. Casele care se remarca prin eficienta lor energetica remarcabila sunt casele modulare.

Acestea sunt structuri prefabricate, construite din module individuale fabricate in fabrica si asamblate ulterior pe santier. Aceste module pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, otelul sau betonul, si sunt fabricate in conditii controlate, ceea ce garanteaza calitatea superioara a constructiei.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale caselor modulare: eficienta energetica

O casa modulara are multiple avantaje, incepand cu costurile reduse de constructie si exploatare si terminand cu mobilitatea. Printre cele mai mari avantaje insa, se numara eficienta energetica, la care contribuie o multime de particularitati ale caselor:

  • Capacitatea de a-si mentine temperatura interioara constanta. Casele modulare sunt proiectate pentru a oferi o izolare termica excelenta. Fiecare modul este fabricat cu materiale izolante de inalta calitate, care reduc pierderile de caldura in timpul sezonului rece si mentin racoarea in timpul verii. Astfel, vei economisi energie si bani in ceea ce priveste incalzirea si racirea casei tale.
  • Utilizarea unor tehnologii avansate de izolare. Ferestrele si usile sunt proiectate inca de la inceput pentru a oferi o etanseitate optima, reducand astfel scurgerile de aer si pierderile de caldura. La casele modulare moderne, inclusiv sistemul de izolare al peretilor si acoperisului este conceput pentru a minimiza transferul de caldura prin convectie si radiatie. Astfel, casa ta modulara va putea face fata temperaturilor extreme, fara niciun fel de probleme. 
  • Designul compact. Datorita faptului ca modulele sunt fabricate in fabrica si ulterior asamblate pe santier, aceste case pot fi proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere spatial. Astfel, se minimizeaza suprafata exterioara expusa, reducand pierderile de caldura sau de aer rece. De asemenea, designul compact permite o mai buna utilizare a resurselor, precum si o economie de energie in timpul constructiei si in exploatarea ulterioara a casei.
  • Capacitatea de a integra resurse regenerabile.O casa modulara poate fi usor adaptata pentru a integra surse de energie regenerabila. Poti instala panouri solare pe acoperis pentru a genera electricitate din energia solara si exista optiuni pentru instalarea sistemelor de captare si stocare a apei de ploaie.
  • Materialele prietenoase cu mediul. Casele modulare (indeosebi casele propuse de Quantum Modules) sunt fabricate cu materiale reciclabile si sustenabile, care reduc impactul asupra mediului. De asemenea, fabricarea lor controlata implica o mai buna gestionare a deseurilor si o reducere a emisiilor de CO2. 

Prin alegerea unei case modulare, contribui la protejarea mediului inconjurator si la crearea unui viitor mai sustenabil, fara a face rabat la calitate si de cele mai multe ori, nici la spatiu. Datorita peretilor mai subtiri, dar foarte eficienti din punct de vedere energetic, a materialelor inovatoare si a imbinarilor perfecte, poti obtine maximul de spatiu interior pe care ti-l poate oferi amprenta casei.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom