Skip to content
Open mobile menu

Unul dintre principalele avantaje ale caselor modulare: eficienta energetica

Autor: Quantum Modules | Actualizat la: octombrie 20, 2023
Distribuie:

Cu siguranta iti doresti o casa care sa fie nu doar frumoasa si confortabila, ci si prietenoasa cu mediul inconjurator si cu bugetul. Casele care se remarca prin eficienta lor energetica remarcabila sunt casele modulare.

Acestea sunt structuri prefabricate, construite din module individuale fabricate in fabrica si asamblate ulterior pe santier. Aceste module pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, otelul sau betonul, si sunt fabricate in conditii controlate, ceea ce garanteaza calitatea superioara a constructiei.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale caselor modulare: eficienta energetica

O casa modulara prezinta numeroase avantaje, incepand cu costurile reduse de constructie si exploatare, si incheind cu mobilitatea. Unul dintre cele mai semnificative avantaje il reprezinta eficienta energetica, influentata de o serie de caracteristici specifice caselor modulare:

  • Capacitatea de a-si mentine temperatura interioara constanta. Casele modulare sunt proiectate pentru a oferi o izolare termica excelenta. Fiecare modul este fabricat cu materiale izolante de inalta calitate, care reduc pierderile de caldura in timpul sezonului rece si mentin racoarea in timpul verii. Astfel, vei economisi energie si bani in ceea ce priveste incalzirea si racirea casei tale.
  • Utilizarea unor tehnologii avansate de izolare. Ferestrele si usile sunt proiectate inca de la inceput pentru a oferi o etanseitate optima, reducand astfel scurgerile de aer si pierderile de caldura. La casele modulare moderne, inclusiv sistemul de izolare al peretilor si acoperisului este conceput pentru a minimiza transferul de caldura prin convectie si radiatie. Astfel, casa ta modulara va putea face fata temperaturilor extreme, fara niciun fel de probleme. 
  • Designul compact. Datorita faptului ca modulele sunt fabricate in fabrica si ulterior asamblate pe santier, aceste case pot fi proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere spatial. Astfel, se minimizeaza suprafata exterioara expusa, reducand pierderile de caldura sau de aer rece. De asemenea, designul compact permite o mai buna utilizare a resurselor, precum si o economie de energie in timpul constructiei si in exploatarea ulterioara a casei.
  • Capacitatea de a integra resurse regenerabile.O casa modulara poate fi usor adaptata pentru a integra surse de energie regenerabila. Poti instala panouri solare pe acoperis pentru a genera electricitate din energia solara si exista optiuni pentru instalarea sistemelor de captare si stocare a apei de ploaie.
  • Materialele prietenoase cu mediul. Casele modulare (indeosebi casele propuse de Quantum Modules) sunt fabricate cu materiale reciclabile si sustenabile, care reduc impactul asupra mediului. De asemenea, fabricarea lor controlata implica o mai buna gestionare a deseurilor si o reducere a emisiilor de CO2. 

Prin alegerea unei case modulare, contribui la protejarea mediului inconjurator si la crearea unui viitor mai sustenabil, fara a face rabat la calitate si de cele mai multe ori, nici la spatiu. Datorita peretilor mai subtiri, dar foarte eficienti din punct de vedere energetic, a materialelor inovatoare si a imbinarilor perfecte, poti obtine maximul de spatiu interior pe care ti-l poate oferi amprenta casei.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta, fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Aceasta este domeniul in care excelam, deoarece dispunem de echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Inginerii si tehnicienii nostri de top opereaza masinarii de inalta precizie si, ca echipa, ne dedicam integral fiecarui proiect pe care il fabricam sau il construim.

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau al materialelor care vor compune viitoarea dumneavoastra locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si implica imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dumneavoastra Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Furnizori de top

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom