Vector-Smart-Object

Care sunt pasii ce trebuie urmati in achizitia unei case modulare?

Achizitia si pregatirea terenului

Daca ai sau urmeaza sa achizitionezi un teren intravilan, noi te putem ajuta cu informatii despre pregatirea acestuia. Terenul se va verifica impreuna cu unul dintre experitii din Departamentul Tehnic si/sau cu inginerul echipei de montaj.

Alege casa

Impreuna cu un consilier Quantum afla toate avantajele unei case modulare si alege modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Finantare

O echipa de experti in creditare sunt pregatiti pentru a te ajuta sa obtii finantare daca ai nevoie!

Documentatia de autorizare

Iti punem la dispozitie documentatia informativa in vederea autorizarii, iar in functie de zona unde se va amplasa casa, aceasta va trebui personalizata in conformitate cu solicitarile autoritatilor locale.

Semnarea contractului

Urmeaza momentul cheie al tranzactiei: semnarea Contractului de Vanzare-Cumparare, achitarea avansului si lansarea comenzii catre fabrica.

Livrarea produsului

Dupa finalizarea procesului de productie a casei modulare, se achita diferenta de plata. Pe teritoriul Romaniei, asiguram gratuit transportul casei modulare pana la locatie.

Receptia pieselor componente

La mometul livrarii, Beneficiarul impreuna cu un reprezentat Quantum se vor asigura ca toate elementele componente ale casei modulare au ajuns in stare perfecta la destinatie.

Montajul si finisarea casei

Echipele de montaje, agreate de catre producator, sunt pregatite pentru a prelua comanda de montaj, sau dupa caz, finisare a casei modulare. Aceste servicii sunt disponibile contra-costa, nefiind incluse in pachetul de baza.

Receptia finala

Dupa montajul casei, Beneficiarul impreuna cu seful echipei de montaj, supervizat de inginerul Quantum vor face receptia finala.

Lasa-ne datele tale si te vom contacta in scurt timp.

    Vreau sa fiu contactat