Skip to content
Open mobile menu

Mituri si adevaruri despre casele modulare

Autor: Quantum Modules | Actualizat la: iulie 18, 2023
Distribuie:

Cand te gandesti sa-ti construiesti o casa, s-ar putea sa ai in minte imaginea unei case traditionale, construite din caramida si mortar. Cu toate acestea, casele modulare au castigat teren in ultimii ani, devenind o alternativa viabila si populara. De-a lungul timpului, in jurul caselor modulare au fost construite o multime de mituri, multe dintre ele foarte departe de adevar.

Mituri si adevaruri despre casele modulare

Mitul 1: Casele modulare sunt de calitate inferioara fata de casele traditionale

Adevarul: In realitate, casele modulare sunt construite in conformitate cu aceleasi standarde si reglementari ca si casele traditionale. Producatorii folosesc materiale de inalta calitate si tehnici avansate de constructie pentru a se asigura ca produsul final este solid si durabil. De fapt, in unele cazuri, casele modulare pot fi chiar mai rezistente decat cele traditionale, deoarece sunt construite intr-un mediu controlat si nu sunt expuse la intemperii in timpul procesului de constructie.

Mitul 2: Casele modulare arata toate la fel

Adevarul: Casele modulare vin intr-o varietate de stiluri, dimensiuni si finisaje, astfel incat sa se potriveasca nevoilor si gusturilor tale. Poti alege dintr-o gama larga de designuri predefinite sau poti colabora cu un arhitect pentru a crea o casa modulara unica si personalizata. Casele modulare pot fi la fel de diverse si atractive ca cele traditionale, depinzand doar de preferintele tale.

Mitul 3: Casele modulare sunt mai ieftine, deci nu sunt durabile

Adevarul: Casele modulare tind sa fie mai accesibile decat cele traditionale, dar asta nu inseamna ca sunt mai putin durabile. Costurile mici se datoreaza in mare parte eficientei procesului de constructie, care reduce timpul si risipa de materiale. In plus, casele modulare sunt supuse unor controale stricte de calitate in fabrica, ceea ce ajuta la asigurarea durabilitatii si rezistentei lor pe termen lung.

Mitul 4: Casele modulare nu se pot extinde sau modifica

Adevarul: Una dintre marile avantaje ale caselor modulare este flexibilitatea lor. Datorita designului lor modular, aceste case pot fi usor extinse sau modificate in functie de nevoile tale in schimbare. Poti adauga noi module, poti schimba configuratia interioara sau poti face alte modificari, fara a fi nevoie sa te confrunti cu dificultatile si costurile asociate unei constructii traditionale.

Mitul 5: Casele modulare au o valoare de revanzare mai mica

Adevarul: Valoarea unei case modulare, ca si cea a unei case traditionale, depinde de o varietate de factori, cum ar fi locatia, calitatea constructiei si starea de intretinere. O casa modulara bine construita si intretinuta poate avea o valoare de revanzare la fel de mare, sau chiar mai mare, decat o casa traditionala similara. Tendinta cumparatorilor este de a fi din ce in ce mai informati, ceea ce poate fi un alt avantaj asupra pretului de revanzare al caselor modulare.

Mitul 6: Casele modulare sunt doar pentru persoanele cu venituri mici

Adevarul: Casele modulare sunt o optiune atractiva pentru o gama larga de persoane, indiferent de venituri. Desi pot fi mai accesibile decat casele traditionale, aceasta nu inseamna ca sunt doar pentru cei cu buget redus. In realitate, casele modulare pot fi proiectate si construite pentru a se potrivi unei game variate de stiluri de viata si nevoi, de la locuinte modeste pana la case luxoase si personalizate.

Nu trebuie sa crezi pe cuvant toate argumentele pro case modulare. Daca vrei sa vezi cateva modele si sa vezi cum te simti in ele, poti veni in showroom-ul Quantum Modules, prima expozitie permanenta de case modulare din Europa.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom