Manualul investitorului

Quantum Premium Modules Grup a lansat primul Manual de Business dedicat caselor modulare, cel mai complet si complex document de analiza a pietei cu si despre casele modulare.

Zonele cu potential turistic precum Maramures, Bucovina, Transilvania, Delta Dunarii, Marginimea Sibiului sau plaje precum cea de la Corbu sunt unele dintre cele mai cautate locatii atat de catre turistii romani, dar si cei strani.

Daca activezi in domeniul turismului si doresti sa iti extinzi business-ul sau esti la inceput de drum, venim in intampinarea ta cu cele mai bune oferte de case modulare.

Comparativ cu constructiile conventionale, casele modulare sunt rapide in productie, semnificativ mai ieftine, ecologice si se pot monta in zone unde infrastructura nu permite accesul masinilor de mare tonaj.

Conform cercetarilor de piata, timpul de constructie a unei case conventioanale poate dura undeva la 12-24 de luni, pe cand o casa modulara poate fi functionala si poate genera venituri dupa aproximativ 2 luni.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.