Skip to content
Open mobile menu

Idei inedite pentru exploatarea unei case modulare

Autor: Quantum Modules | Actualizat la: august 29, 2023
Distribuie:

Casele modulare devin tot mai populare, atat in randul celor care isi doresc o locuinta, cat si in randul celor care doresc sa faca investitii imobiliare pentru a genera castig pasiv. Aceste structuri versatile si inovatoare ofera numeroase avantaje, cum ar fi costuri reduse, montaj rapid si posibilitatea de adaptare la nevoile si preferintele fiecarei familii.

Daca ai o casa modulara sau daca iti doresti una, cu siguranta vei fi incantat de urmatoarele idei.

Ce poti face intr-o casa modulara? Idei inedite

Spatiu de lucru la domiciliu

Amenajarea unui spatiu de lucru functional si placut intr-o casa modulara poate fi o idee excelenta. Foloseste un colt al casei pentru a crea un birou ergonomic, cu o masa de lucru confortabila si o scaun reglabil. Opteaza pentru mobilier modular si spatii de depozitare inteligente pentru a pastra ordinea si a economisi spatiu.

Gradina verticala 

Exploateaza caracteristicile modulare ale casei tale prin crearea unei gradini verticale interioare. Alege plante care se dezvolta bine in spatii cu lumina naturala limitata si utilizeaza structuri modulare de sustinere pentru a le amplasa pe pereti. Aceasta idee nu numai ca aduce un strop de verdeata in interiorul casei tale, dar contribuie si la imbunatatirea calitatii aerului si a atmosferei generale.

Spatiu de citit

Transforma un perete sau un colt al casei modulare intr-o biblioteca incastrata. Utilizeaza rafturi modulare si configureaza-le astfel incat sa se potriveasca perfect in spatiul disponibil. Adauga un scaun confortabil si o lampa de lectura pentru a crea un colt perfect pentru pasionatii de carti.

Terasa pe acoperis

Daca casa modulara permite, construieste o terasa pe acoperis pentru a beneficia de spatiu suplimentar in aer liber. Adauga plante, mobilier confortabil si decoratiuni pentru a crea un spatiu de relaxare in aer liber cu o priveliste panoramica.

Sfaturi utile pentru a transforma casa modulara intr-un spatiu confortabil si practic

Asigura-te ca ai suficienta lumina! Casele modulare pot avea o multitudine de ferestre si usi, ceea ce ofera o oportunitate excelenta pentru a exploata la maxim iluminatul natural. Asigura-te ca ferestrele si usile sunt amplasate in locurile potrivite pentru a beneficia de lumina solara pe parcursul zilei. De asemenea, poti utiliza oglinzi strategice pentru a reflecta si dispersa lumina in incaperi mai intunecate. Iluminatul natural nu doar ca creeaza o atmosfera placuta, dar contribuie si la economisirea energiei electrice.

Alege intotdeauna mobilierul multifunctional! Cand ai de-a face cu o casa modulara, este important sa folosesti fiecare centimetru de spatiu intr-un mod inteligent. Opteaza pentru mobilier multifunctional, cum ar fi canapele extensibile, mese pliabile si dulapuri cu spatii de depozitare ascunse. Aceste piese de mobilier nu numai ca economisesc spatiu, dar adauga si un plus de functionalitate si versatilitate casei tale modulare.

Pentru a castiga spatiu, poti utiliza si organizatoare de perete si rafturi suspendate pentru a-ti expune si depozita obiectele preferate.

Cu cateva idei simple, poti transforma o casa modulara, indiferent cat este de mica, intr-un camin unic si plin de personalitate. Daca vrei sa descoperi cateva modele atractive de case modulare, pe site-ul nostru ai o multime de optiuni la preturi excelente.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom