Skip to content
Open mobile menu

Design interior modern pentru casutele modulare din container: trucuri si idei inedite

Autor: Quantum Modules | Publicat la: martie 18, 2023
Distribuie:

Ca proprietar al unei casute modulare din container, ai ocazia de a transforma acest spatiu intr-un camin modern, confortabil si plin de personalitate. Iata cateva sfaturi inedite oferite de un expert in design interior pentru a-ti imbunatati locuinta.

1. Creeaza iluzia de spatiu

Pentru a obtine o senzatie de spatiu mai mare, foloseste oglinzi strategice si culori deschise pe pereti. Alege mobilier multifunctional si compact, care sa permita depozitarea eficienta si sa minimizeze aglomeratia.

2. Alege materiale si finisaje de calitate

Investeste in materiale de calitate pentru pardoseala, mobilier si accesorii. Opteaza pentru lemn natural, metal si sticla, care confera un aspect modern si rezistent in timp. Finisajele lucioase si mate pot fi combinate pentru a obtine un efect vizual unic.

3. Personalizeaza spatiul cu elemente de arta si accesorii

Adauga tablouri, fotografii sau sculpturi care iti plac si care exprima personalitatea ta. Alege accesorii moderne, cum ar fi perne decorative, covoare si draperii pentru a adauga culoare si textura.

4. Incorporeaza plantele in designul interior

Plantele verzi pot infrumuseta orice spatiu si pot imbunatati calitatea aerului. Alege plante rezistente si usor de intretinut, precum ferigi, scactusi si aracee. Plantele agatatoare pot fi asezate pe rafturi suspendate sau in ghivece suspendate, pentru a economisi spatiu.

5. Utilizeaza iluminatul pentru a crea atmosfera

Iluminatul este esential pentru a crea o atmosfera placuta. Alege lustre si corpuri de iluminat cu design modern, si nu uita sa adaugi surse de lumina indirecta, cum ar fi veioze si benzi LED. Instaleaza intrerupatoare cu reglare a intensitatii luminoase pentru a putea crea diferite ambiante.

6. Transforma baia intr-un spatiu de relaxare

Opteaza pentru obiecte sanitare compacte si moderne, si instaleaza un sistem de dus cu efect de ploaie pentru a-ti oferi un moment de rasfat. Alege gresie si faianta cu modele interesante si foloseste accesorii de baie cu un design unic.

7. Amenajeaza bucataria in stil minimalist

Alege mobilierul de bucatarie in culori neutre si cu linii drepte, pentru a crea un aspect curat si minimalist. Opteaza pentru electrocasnice incorporabile si alege un blat de lucru din materiale rezistente si usor de intretinut, precum granitul sau cuartul. Instaleaza organizatoare inteligente in sertare si dulapuri pentru a economisi spatiu si pentru a mentine ordinea in bucatarie.

8. Exploreaza solutii de depozitare verticale

Foloseste spatiul vertical din casa ta pentru a depozita lucrurile intr-un mod inteligent si estetic. Rafturile suspendate, dulapurile inalte si etajerele sunt solutii ideale pentru a incorpora depozitarea fara a sacrifica prea mult spatiu pe podea. Acest lucru este deosebit de important intr-o casa modulara din container, unde spatiul este limitat.

9. Alege usi si ferestre cu design modern

Usile si ferestrele reprezinta o componenta esentiala a designului interior al casei tale. Alege usi cu panouri de sticla sau cu detalii moderne, precum manere si balamale ascunse. Opteaza pentru ferestre mari, cu profile subtiri, care permit luminii naturale sa patrunda si sa creeze o atmosfera placuta in interior.

10. Integreaza tehnologia in designul interior

Tehnologia poate fi o parte integranta a designului interior modern. Alege dispozitive inteligente, cum ar fi termostate, intrerupatoare si prize care pot fi controlate de la distanta. De asemenea, poti incorpora sistemul de sunet si televizorul in designul casei, astfel incat sa se imbine armonios cu restul spatiului.

Amenajarea unei casute modulare din container poate fi o provocare, insa in acelasi timp este o experienta creativa si plina de satisfactii. Folosind aceste trucuri si idei inedite, vei reusi sa transformi containerul intr-un camin modern, confortabil si cu adevarat unic. Indrazneste sa experimentezi si sa iti pui amprenta personala asupra spatiului, pentru a crea o locuinta pe care sa o iubesti.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom