Skip to content
Open mobile menu

Ce poti face cu o casa modulara, pe langa utilizarea rezidentiala?

Autor: Quantum Modules | Publicat la: iunie 6, 2023
Distribuie:

Casa modulara, o solutie moderna si versatila in domeniul constructiilor, nu este limitata doar la utilizarea rezidentiala. Desi majoritatea oamenilor asociaza acest tip de casa cu locuinta proprie, exista o gama larga de optiuni si utilizari pentru structurile modulare. Indiferent daca doresti sa iti extinzi afacerea, sa construiesti un birou sau chiar sa iti deschizi un spatiu comercial, casa modulara poate fi o alegere inteligenta.

Posibilitati de utilizare a unei case modulare, in afara domeniului rezidential

Birou la domiciliu sau spatiu de lucru autonom
Cu tot mai multi oameni lucrand de acasa, casa modulara poate fi transformata intr-un birou la domiciliu sau un spatiu de lucru autonom. Ai posibilitatea de a alege dimensiunile si configuratia caselor modulare in functie de nevoile tale. Poti opta pentru un spatiu mic si intim, potrivit pentru lucrul individual, sau pentru o structura mai mare, care sa permita organizarea intalnirilor sau evenimentelor de afaceri. Cu amenajarile adecvate, vei avea un mediu de lucru confortabil si productiv.

Casuta de oaspeti sau unitate de cazare pentru inchiriere
Casa modulara poate fi transformata si intr-o casa de oaspeti sau intr-un spatiu de cazare pentru inchiriere. Indiferent daca ai o proprietate intr-o zona turistica sau doresti sa iti extinzi oferta de servicii, o casa modulara poate fi o investitie inteligenta. Poti crea un refugiu confortabil pentru oaspeti sau un spatiu de cazare independent, in care sa se bucure de intimitate si confort. Cu ajutorul unui design atragator si a dotarilor corespunzatoare, vei putea atrage clienti si sa-ti maximizezi veniturile.

Spatiu comercial sau showroom
Casa modulara poate fi, de asemenea, transformata intr-un spatiu comercial sau un showroom. Daca ai o afacere si ai nevoie de un spatiu suplimentar pentru a expune produsele sau serviciile, o casa modulara poate fi solutia ideala. Ai posibilitatea de a personaliza structura modulara in functie de nevoile si cerintele afacerii tale. De asemenea, poti crea un mediu elegant si atragator, in care sa-ti impresionezi clientii si sa-ti promovezi brandul. Datorita flexibilitatii si costurilor reduse, casa modulara poate fi o optiune interesanta pentru start-up-uri si deopotriva pentru extinderea afacerilor vechi.

Spatiu pentru ateliere sau studiouri creative
Daca esti pasionat de arta, design sau orice alt domeniu creativ, o casa modulara poate fi transformata intr-un atelier sau un studio. Ai libertatea de a-ti crea propriul spatiu inspirational, in care sa-ti dezvolti creativitatea si sa lucrezi in liniste. Poti alege dimensiunile si amenajarea interioara in functie de necesitatile tale specifice. Indiferent daca ai nevoie de un spatiu pentru pictura, sculptura, fotografie sau orice alta forma de arta, casa modulara iti poate oferi flexibilitatea si confortul necesare.

Centru educational sau spatiu pentru formare profesionala
Daca ai expertiza intr-un anumit domeniu si doresti sa impartasesti cunostintele tale, poti crea propriul centru de invatare. Poti organiza cursuri, workshop-uri sau sesiuni de formare intr-un mediu prietenos si adaptat nevoilor participantilor. Avand posibilitatea de a adapta designul interior si amenajarile, vei putea crea un mediu stimulant si propice pentru invatare.

Casa modulara poate fi adaptata intr-o multitudine de moduri, depasind limitele utilizarii rezidentiale. Cu flexibilitatea, eficienta si costurile reduse, aceste structuri modulare ofera o solutie inovatoare pentru cei care doresc sa isi extinda orizonturile. Indiferent cum vrei sa o utilizezi, este important sa alegi casa modulara perfecta, realizata din materiale de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, te invitam sa descoperi modelele de case modulare QuantumModules, fie online, fie in prima expozitie permanenta de case modulare din Europa.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom