Skip to content
Open mobile menu

Ce afaceri poti dezvolta intr-o constructie modulara?

Autor: Quantum Modules | Actualizat la: septembrie 7, 2023
Distribuie:

Atunci cand vine vorba de pornirea unei afaceri, spatiul in care iti vei desfasura activitatea este unul dintre cele mai mari obstacole. Constructiile modulare iti permit sa incepi o afacere intr-un spatiu flexibil, eficient si economic. Daca un imobil clasic este inaccesibil pentru tine, te poti orienta spre constructii realizate din panouri SIP sau chiar spre constructii realizate din containere, care iti permit sa pui pe picioare o multime de business-uri.

Ce afaceri poti dezvolta intr-o constructie modulara?

Spatii comerciale

Cafenea sau restaurant

O cafenea sau un mic restaurant poate fi o alegere ideala pentru un spatiu modular. Cu un design bine gandit si un mobilier flexibil, poti crea un ambient placut pentru clienti. Si daca afacerea incepe sa creasca, adaugarea unor module suplimentare este simpla si rapida.

Magazin cu amanuntul

Un magazin care vinde diverse produse poate fi deschis cu usurinta intr-o constructie modulara. Aceste structuri sunt adesea dotate cu facilitati moderne si pot fi personalizate pentru a se potrivi cu specificul afacerii tale.

Sectorul de sanatate

Cabinete medicale

Din ce in ce mai multe cabinete medicale isi deschid portile in spatii modulare. Aceste constructii permit separarea usoara a diferitelor arii functionale: receptie, sala de asteptare si camerele de consultare si sunt usor de mutat dintr-o parte in alta, in functie de nevoie.

Farmacii

O farmacie nu necesita intotdeauna un spatiu imens, ceea ce face o constructie modulara o optiune potrivita. Poti amenaja cu usurinta rafturile si spatiile de depozitare necesare, oferind totodata un cadru curat si organizat.

Sali de sport sau yoga

O sala de sport sau un studio de yoga pot fi amenajate eficient intr-o constructie modulara. In functie de nevoile tale, poti opta pentru module care includ vestiare, sali de clasa si chiar si un mic magazin cu produse de specialitate.

Sectorul educational

Gradinite sau scoli private

Chiar si o gradinita sau o scoala privata pot fi dezvoltate intr-o constructie modulara. Aceste spatii pot fi usor adaptate pentru a satisface cerintele pedagogice, avand facilitatile necesare pentru un mediu de invatare stimulativ.

Sfaturi pentru succes

Daca iei decizia de a  dezvolta o afacere intr-o constructie modulara, trebuie sa planifici totul ca la carte. Este vital sa investesti timp in planificare si design, acordand o atentie sporita detaliilor functionale. Un plan bine facut iti poate oferi eficienta si te ajuta sa economisesti timp si bani pe termen lung.

E important sa alegi un furnizor de incredere atunci cand vine vorba de constructii modulare, in asa fel incat sa ai flexibilitatea de a a adauga noi module atunci cand ai nevoie si sa ai garantia unei constructii solide. 

Constructiile modulare nu sunt, asadar, destinate doar zonei rezidentiale. Acestea ofera o flexibilitate incredibila, permitandu-ti sa-ti deschizi afacerea intr-un timp scurt si cu costuri reduse. 

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom