Skip to content
Open mobile menu

Casele pe structura metalica usoara (din otel zincat) – Tot ceea ce trebuie sa stii despre ele

Autor: Quantum Modules | Actualizat la: octombrie 20, 2023
Distribuie:

Daca vrei o casa inovatoare si eficienta din punct de vedere al costurilor, casele pe structura metalica usoara din otel zincat ar putea fi o optiune excelenta.

Casele pe structura metalica usoara din otel zincat reprezinta un tip de constructie moderna si eficienta, in care scheletul sau structura principala a casei este realizata din otel zincat. Acest tip de otel este tratat cu un strat de zinc pentru a preveni coroziunea si a-i conferi rezistenta la intemperii. 

De regula, la constructia unei astfel de case se foloseste otel zincat S350, care s-a dovedit a avea proprietati excelente. 

Avantajele pe care le prezinta o astfel de casa sunt numeroase:

Costuri mici

Unul dintre principalele avantaje ale caselor pe structura metalica usoara este costul lor redus in comparatie cu constructiile traditionale din caramida sau lemn. Materialele folosite sunt mai accesibile din punct de vedere financiar, iar procesul de constructie este mai rapid si mai simplu. Aceasta inseamna ca vei economisi bani atat pentru achizitia materialelor, cat si pentru mana de lucru, si vei economisi si timp. 

Durabilitate

O alta caracteristica impresionanta a caselor pe structura metalica usoara este durabilitatea. Otelul zincat este rezistent la coroziune si puternic, ceea ce face ca aceste structuri sa reziste cu brio trecerii timpului si conditiilor meteorologice extreme. Nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la deteriorare sau reparatii costisitoare pentru multi ani de acum inainte. De asemenea, nu va trebui sa iti faci griji nici in ceea ce priveste activitatea seismica. 

Spatiu deschis, usor de adaptat nevoilor tale

Casele pe structura metalica usoara ofera un spatiu interior deschis, fara pereti portanti care sa limiteze designul interior. Aceasta flexibilitate iti permite sa-ti personalizezi locuinta asa cum doresti, indiferent ca iti doresti un aspect modern si minimalist sau un design traditional cu elemente rustice. 

Eficienta energetica

Un alt aspect important in proiectarea caselor pe structura metalica usoara este eficienta energetica. Acestea pot fi echipate cu izolatie superioara, ferestre termopan de inalta calitate si tehnologii de incalzire si racire eficiente. Astfel, vei economisi pe termen lung la factura de utilitati si vei contribui la reducerea amprentei tale de carbon.

Materiale reciclabile

Constructia caselor pe structura metalica usoara din otel zincat are un impact mai mic asupra mediului decat utilizarea altor materiale de constructie. Otelul poate fi reciclat si refolosit, reducand astfel cantitatea de deseuri si resurse necesare pentru constructie. 

De asemenea, o structura metalica din otel zincat ofera si alte avantaje, precum greutatea mica a elementelor, montaj rapid si ieftin, eliminarea nevoii de sablare, grunduire sau vopsire, termene scurte de productie, etc. 

Ce dezavantaje au aceste case?

Daca sunt bine construite, iar elementele metalice sunt realizate in fabrici care respecta toate standardele de calitate, nu ar trebui sa aiba dezavantaje, nici macar dupa o exploatare de lunga durata. In caz contrar insa, pot aparea probleme cu coroziunea, pot prezenta probleme in ceea ce priveste izolarea fonica si pot avea anumite minusuri in ceea ce priveste izolarea termica.

Din fericire, zincarea este foarte eficienta impotriva coroziunii si exista solutii excelente pentru izolare termica si fonica, in asa fel incat casele pe structura metalica sa ofere o doza maxima de confort, pe termen lung.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Furnizori de top

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom