Skip to content
Open mobile menu

QTM Sirius

modul casa modulara expusa in showroom quantum modules

Acest model este expus in showroomul nostru din Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni, Ilfov. Programeaza acum o vizita completand formularul online sau apeland call center: 0729.572.570

Cunoscand importanta unui spatiu personalizat, va oferim posibilitatea de a adapta fiecare model la structuri variate pentru a raspunde nevoilor si preferintelor dumneavoastra, proces care incepe prin completarea formularului de contact, unde puteti alege de la structuri traditionale la cele inovatoare; echipa noastra de specialisti va va ghida cu profesionalism in fiecare etapa, asigurandu-se ca detaliile sunt realizate la cele mai inalte standarde si ne mandrim cu abordarea noastra de a va oferi rezultatele meritate.

Specificatii tehnice

  • Regim inaltimeParter
  • Suprafata utila21.67 mp
  • Suprafata total utila21.67 mp
  • Suprafata construita24.00 mp
  • Amprenta la sol24.00 mp
  • Lungime8.00 ml
  • Latime3.00 ml

Alege structura

Acest model de casa poate fi achizitionat si in rate, incepand cu 323 euro/luna. Mai multe detalii aici: Case modulare in rate
Perioada de creditare 60 de luni
*Afla mai multe detalii despre ce contine fiecare pachet in sectiunea de pret si modalitati de plata

Descriere produs

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta, fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Aceasta este domeniul in care excelam, deoarece dispunem de echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Inginerii si tehnicienii nostri de top opereaza masinarii de inalta precizie si, ca echipa, ne dedicam integral fiecarui proiect pe care il fabricam sau il construim.

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau al materialelor care vor compune viitoarea dumneavoastra locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si implica imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dumneavoastra Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Furnizori de top

Pret si modalitati de plata

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom