Skip to content
Open mobile menu

Casa Modulara: solutia perfecta pentru o casa de vacanta

Autor: Quantum Modules | Publicat la: iunie 3, 2023
Distribuie:

Imagineaza-ti o casa care poate fi asamblata in doar cateva zile, oferindu-ti confortul si calitatea unei case traditionale, dar cu avantajul flexibilitatii si a economiei de timp si bani. Aceasta nu este o viziune de viitor, ci realitatea de azi: casa modulara. Casele modulare sunt din ce in ce mai populare in randul celor care isi doresc o locuinta ieftina, eficienta si ecologica, dar si in randul celor care au un teren intr-o zona frumoasa si vor o casa de vacanta.

Ce inseamna o casa modulara?

Conceptul de casa modulara isi are radacinile in ideea de eficienta si sustenabilitate. In esenta, o casa modulara este o locuinta prefabricata, alcatuita din mai multe module care sunt construite intr-un mediu controlat, departe de capriciile vremii si de diversi alti factori care ar putea pune in pericol eficienta modulelor. Odata realizate, modulele sunt transportate si asamblate pe terenul dorit.

Avantajele unei case modulare

Pentru a intelege de ce o casa modulara este solutia perfecta pentru o casa de vacanta, trebuie sa cunoastem avantajele pe care le aduce acest tip de constructie:

  • Rapiditate si eficienta. Construirea unei case modulare este un proces mult mai rapid decat construirea unei case traditionale. Deoarece modulele sunt fabricate intr-un mediu controlat, nu exista intarzieri cauzate de vreme sau de alte probleme obisnuite pe santierul de constructii.
  • Calitate superioara. In ciuda rapiditatii cu care sunt construite, casele modulare nu fac niciun compromis pe partea de calitate. Toate modulele sunt construite in conformitate cu standardele stricte si sunt supuse unor controale riguroase de calitate inainte de a fi transportate pe teren.
  • Flexibilitate si personalizare. O alta calitate care face casele modulare perfecte pentru casele de vacanta este flexibilitatea. Modulele pot fi configurate in nenumarate moduri pentru a se potrivi stilului si nevoilor tale. Vrei o casa de vacanta cu vedere la lac? Sau poate o vila in munti, cu aspect de cabana calduroasa? Exista solutia perfecta pentru tine.
  • Sustenabilitate si economie. Casele modulare sunt o alegere excelenta pentru cei care isi doresc o casa de vacanta sustenabila si economica. Realizarea modulelor intr-un mediu controlat reduce semnificativ deseurile de constructie. In plus, multi producatori de case modulare folosesc materiale reciclate si tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, reducand astfel impactul asupra mediului si costurile de intretinere pe termen lung.

Casele modulare pot fi realizate din mai multe materiale (metal, lemn sau panouri SIP) si sunt rezultatul unor tehnologii din ce in ce mai interesante. Printre cele mai interesante tipuri de case modulare se numara cele realizate din panouri SIP. Aceste panouri de tip sandwich sunt compuse din doua placi OSB si un strat interior de polistiren, reusind sa ofere un spatiu interior foarte confortabil, constructie rapida, costuri reduse de exploatare si flexibilitate totala in ceea ce priveste locul sau perioada de constructie.

Casa modulara: confortul vacantei fara stresul constructiei

Daca iti doresti o casa de vacanta care sa combine confortul, eficienta, flexibilitatea si sustenabilitatea, atunci o casa modulara este solutia perfecta. Nu doar ca vei economisi timp si bani pe parcursul procesului de constructie, dar te vei bucura si de o casa care reflecta stilul si nevoile tale, fara a avea un impact negativ asupra mediului inconjurator. Casa ta de vacanta va fi gata intr-o clipita, lasandu-te sa te bucuri de tot ceea ce conteaza cu adevarat: vacanta.

Daca vrei sa descoperi cateva modele atractive de case modulare, poti descoperi oferta noastra.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom