Skip to content
Open mobile menu

10 dotari pe care ar trebui sa le aiba casa ta modulara

Autor: Quantum Modules | Publicat la: mai 12, 2023
Distribuie:

Ai luat decizia de a achizitiona o casa modulara care sa iti ofere confort si sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator? Cu siguranta, vei descoperi o multime de beneficii ale deciziei: economii, exploatare usoara, intretinere usoara, etc.
Daca vrei sa amplifici toate beneficiile casei modulare, este bine sa cauti cat mai multe dotari moderne.

Dotari care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa modulara

Panouri solare fotovoltaice
Incepe prin a te asigura ca ai o casa modulara echipata cu panouri solare fotovoltaice. Acestea vor transforma energia solara in energie electrica, contribuind la reducerea costurilor energetice si la protejarea mediului inconjurator.

Izolatie termica eficienta
O izolatie termica eficienta este esentiala pentru a mentine casa ta modulara la o temperatura confortabila pe tot parcursul anului. Alege materiale izolatoare de inalta calitate, precum vata bazaltica sau spuma poliuretanica, pentru a asigura un mediu interior confortabil si pentru a reduce consumul de energie.

Sistem de ventilatie eficient
Un sistem de ventilatie eficient iti va permite sa mentii un aer curat si sanatos in interiorul casei tale modulare. Alege un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura (VRC) pentru a imbunatati calitatea aerului si pentru a economisi energie.

Ferestre si usi termoizolante
Opteaza pentru ferestre si usi termoizolante cu geamuri termopan pentru a asigura o buna izolatie termica si fonica. Acestea vor contribui la mentinerea unei temperaturi constante in interiorul casei tale modulare si la reducerea pierderilor de caldura.

Sistem de incalzire in pardoseala
Un sistem de incalzire in pardoseala poate contribui semnificativ la eficienta energetica a casei tale modulare. Acest sistem distribuie caldura uniform in intreaga locuinta si poate fi alimentat de diverse surse de energie, precum panourile solare sau pompele de caldura.

Aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic
Alege aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi frigiderul, masina de spalat, sau sistemul de incalzire a apei. Acestea vor reduce consumul de energie si vor contribui la un stil de viata mai sustenabil.

Acoperis verde
Un acoperis verde poate oferi numeroase beneficii. Pe langa faptul ca arata bine, un acoperis verde ajuta la izolatia termica a locuintei, reduce emisiile de CO2 si contribuie la crearea unui microclimat sanatos in jur. In plus, poate retine apa de ploaie si ajuta la imbunatatirea calitatii aerului.

Colectarea si utilizarea apei de ploaie
Instaleaza un sistem de colectare a apei de ploaie pentru a reduce consumul de apa potabila. Acesta poate fi folosit pentru irigarea gradinii, pentru spalarea masinii sau pentru uz casnic, precum clatirea toaletei. Prin utilizarea apei de ploaie, vei contribui la conservarea resurselor de apa si vei reduce costurile aferente consumului de apa.

Iluminat cu LED-uri
Asigura-te ca alegi un sistem de iluminat eficient pentru casa ta modulara, cum ar fi becurile cu LED-uri. Acestea consuma mai putina energie decat becurile traditionale si au o durata de viata mai lunga. In plus, ofera o lumina placuta si pot contribui la crearea unei atmosfere relaxante in casa ta.

Gradina de legume
Crearea unei gradini de legume in jurul casei tale modulare nu numai ca iti ofera posibilitatea de a avea legume si fructe proaspete la indemana, dar contribuie si la un stil de viata sanatos si sustenabil. Poti planta legume, fructe sau plante aromatice, care vor imbogati aspectul exterior al casei si vor imbunatati calitatea aerului din jurul locuintei.

Casa ta modulara poate fi un spatiu de viata confortabil, modern si sustenabil, daca alegi dotarile potrivite si te asiguri ca structura este produsa de un brand de renume. Daca vrei case modulare perfecte, in oferta noastra poti gasi modele foarte interesante.

Procesul nostru

1. Design

Proiectarea unei case modulare reprezinta fara indoiala, etapa esentiala din cadrul procesului nostru. De aceea, noi o abordam cu maxima seriozitate, iar arhitectii si inginerii nostri vor face tot posibilul pentru a analiza fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra.

2. Constructie

Acesta este domeniul in care excelam, pentru ca avem echipe de specialisti foarte bine instruiti, cu o mare experienta in domenul constructiilor civile si industriale, ingineri si tehnicieni de top care opereaza masinarii de inalta precizie si suntem o echipa dedicata fiecarui proiect pe care il construim sau fabricam .

3. Transport

Transportul produselor construite in fabrica sau a materialelor care vor compune viitoarea dvs locuinta modulara este coordonat si asigurat de catre echipa noastra, care impreuna cu colaboratorii nostri strategici utilizeaza caile de comunicatie rutiera din toata Europa.

4. Asamblare

Procesul de asamblare a unei constructii modulare este complex si consta in imbinarea cu atentie a diferitelor componente care alcatuiesc modulul, de regula chiar in locatia dvs. Tehnicienii nostri si dirigintii de santier, alaturi de managerul de proiect, se asigura constant ca sunt respectati cu strictete pasii obligatorii de construire si asamblare.

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Accesul in showroom este gratuit pentru toti vizitatorii. Pentru a va asigura ca aveti parte de cea mai buna experienta si consultanta de specialitate, va rugam sa completati o scurta fisa de programare

Bulevardul 1 Mai 346 H, Comuna Berceni, Ilfov

Viziteaza prima expozitie permanenta de case modulare din Europa!

Parteneri Quantum Modules

Premium Modular Building System


© Quantum Modules Premium Modular Building System – Toate drepturile rezervate

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

ANPC
Solutionarea online a litigiilor
Programeaza vizita in showroom